www.decoupage.gr
...este site-ul atelierului unde fac eu seminariile si care are si magazin cu produse pentru decoupage .
De curand eshop-ul lor este si in engleza, astfel ca este mai usor de navigat pe el.
Puteti gasi orice:
-hartii de decoupage de diferite dimensiuni, in peste 200 de modele
-hartii de orez de cea mai buna calitate, in aproape 300 de modele, marci si dimensiuni diferite
- servetele in peste 150 de modele
- suporturi din lemn peste 150 de modele de cutii, suporturi de toate felurile, tavi, baze pentru bijuterii si multe altele
- suporturi din metal - stropitori, galetuse, etc
- adezivi: lipici, lacuri, solutii pentru patina, paste de toate felurile;
- culori
- Foite de aur (imitatii)
accesorii si unelte ; mecanisme pentru ceasuri, sabloane, stampile, pensule, buretei, etc
Eu ma ocup de vanzarile pentru Romania, astfel ca pentru orice informatie doriti, contactati-ma.
Preturile sunt afisate pentru fiecare produs in parte, la fel si anumite detalii privind produsul.
Taxa de transport este in functie de modalitatea de trimitere (cu posta sau prin agentie de transport Atena- Romania care ajunge in foarte multe orase din tara).
(dati click pe cuvintele inchise la culoare pentru a putea vedea produsele)
Ultima editare efectuata de catre Alexandra in Sam Mar 19, 2011 1:27 pm, editata de 1 ori

. Acum m-am ales si cu insomnii: pe unde sa dau o gaura in bugetul familiei, acum, inainte de sarbatori, sa ma infrupt si eu cu ceva bunatati de acolo ??

Cand am vazut ca ai scris la topicul despre magazin, chiar ma gandeam sa te intreb daca mai ai vezti despre hartia TO-DO.